Hyr in din marknadschef: marknadschef

Home
Hyr in din marknadschef
Hinner du allt som ska göras utan hjälp? Har du råd att inte få saker gjorda på rätt sätt?  Har du inte resurser att anställa en marknadschef eller projektledare – då anlitar du mig på den tid du kan och vill!
Övergripande
Alla möjligheter kan te sig svåröverskådliga. Ett säkert tips är att sätta mål och hålla sig till en plan och strategi. Ett mål kan vara att bli mer känd hos målgruppen eller att stärka varumärket, öka förståelsen för något, eller något mer konkret som att uppnå säljmål i en riktad kampanj… Marknadsmixen kan då bestå av interna och externa insatser, som en uppdaterad webb (som ska uppdateras x ggr/månaden), on-line marketing, nya trycksaker, mässdeltagande, aktiviteter på sociala medier, PR-arbete, utskick, kick-off, annonsering etc. Allt planeras, samordnas och analyseras för bästa effekt.
Projekt
Hyr in mig för ett projekt eller en kampanj! Det kan vara en lämplig lösning i många fall. Jag är erfaren, flexibel och ansvarsfull och så mycket drivande som du vill. Ge mig förutsättningar så ordnar jag resultat.