Webbredaktör för er: webbredaktör

Home
Webbredaktör för er
Anlita mig som er webbredaktör för att ta er webbplats från något nödvändigt ont till något positivt, proaktivt och affärsdrivande – det finns så mycket man kan göra idag. Grunden är mål och strategi, därifrån kommer utformning, struktur och innehåll. En bra webbplats är ett affärsdrivande skyltfönster, och som sådant behöver den omtanke, skötsel, analys och uppdateringar.
Både vad och när
Vilket innehåll möter era kunders behov? Vilket innehåll stöttar din affär? väl valda ord tar fram relevanta nyheter och annat innehåll och publicerar det på er webbplats, alternativt uppdaterar er hemsida med material som ni tillhandahåller. Vi kommer överens om vad som ska lyftas, vilka kundnyttor som ska prioriteras, vilka nyheter som är intressanta för er, och när och hur ofta innehållet ska uppdateras. Som er webbredaktör analyserar jag och rapporterar – om ni vill sköter jag allt som rör webbens innehåll.
Abonnera på mina tjänster
Utifrån er marknadsstrategi upprättar vi en struktur och en plan för hur din webbplats och de sociala medierna ska kommunicera och fyllas med innehåll. Jag föreslår och skriver artiklar och inlägg, svarar på kommentarer, tar bilder, optimerar för sökmotorer, ser till att informationen är uppdaterad, att länkarna fungerar, publicerar enligt plan. Jag är erfaren och har arbetat med detta i både små och stora organisationer och känner till de största fallgroparna.
Förslagsvis hyr ni in mig som webbredaktör och abonnerar på denna tjänst ett antal timmar per vecka/månad. Börja med att testa mig en period så ser vi hur det fungerar.
Läs också här ett inlägg om webbredaktörskap. Och ladda gärna ned detta exempel på tidsåtgång/prioriteringar.
I detta samarbetar jag även med webbredaktorerna.com