Kollegor / samarbeten?

Home
Copywriter
Kollegor / samarbeten?

Kollegor / samarbeten?

By There are no tags 0 comments

Som egen företagare söker jag givetvis alltid nya kunder – men jag söker även kollegor och samarbeten med andra som är ungefär som jag. 

Jag söker kollegor för kreativt och professionellt utbyte. Kollegor som kanske inte är precis som jag, utan lagom olika mig, och som kompletterar. För jag behöver ett utbyte med likasinnade, med folk som tänker i nästan samma banor och som (helst) kan olika aspekter av digital marknadskommunikation lite bättre än jag.

 

Mitt erbjudande

väl valda ord AB är en liten enmansbyrå med några mindre kunder där jag gör för mycket, och då inte hinner jobba så mycket eller fördjupa mig i det jag vill. Det är frustrerande, ensamt, inte utvecklande och inte optimalt. Därför söker jag kollegor/samarbeten.

Vad jag kan erbjuda er är bred kunskap och erfarenhet inom den analoga men också den digitala marknadsföringen/kommunikationen. Jag kan både vara strateg och utförare, kan producera innehåll (text), webb, analyser och rapporter,  strategiskt och operativt. Som copywriter och skribent är jag duktig på att skriva enkelt om det som är komplicerat. Är någorlunda trevlig och lättsam, har arbetat som frilans i mer än 20 år, mest med B2B och tjänster och har tidigare suttit i olika konstellationer, både som egen och som anställd. Jag är leveranssäker, flexibel, kan skriva både på svenska och engelska, kan konsultrollen, kan projektleda och ta ansvar och är inte typen som stjäl andras kunder.

Kommer från reklamvärlden, men som person är jag nog ingen typisk reklamare. Är egentligen inte heller en skrivnörd, eller en datakille. Utan mer en som gillar idéer, är analytisk och strategisk. Och nyfiken på framtiden, på den nya digitala världen, dess möjligheter och utmaningar.

 

Min enkät

Som en kreativ person som gillar nya snygga, smarta grejer, så jag har satt ihop några frågor i en fin förpackning. Tacksam om du vill ta några minuter och besvara den.

Klicka på länken härnedan så kommer du till enkäten.

Svara på några frågor och sedan kontaktar du mig:-)!

Enkät

webbredaktör copywriter Stockholm Västerås
About The Author
Självständig copywriter / skribent med lång erfarenhet

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.