Jobb att vara stolt över

Home
Copywriter
Jobb att vara stolt över

Jobb att vara stolt över

By There are no tags 0 comments
För en tid sedan fick jag frågan om jag kunde skicka över några exemplar på jobb jag var stolt över. Visst tänkte jag, inga problem. Men ju längre jag tänkte på det, desto svårare blev det.  Vad är man stolt över egentligen?
Vad har man bidragit med, vilken roll har jag haft i de olika projekt jag varit inblandad i? Är jag mest stolt över att jag skrivit en fin text, att jag bidragit till ökad försäljning/höjt imagen (nått något resultat – och hur vet jag vad min del bidragit till det?), att trycksaken är snygg, att jag fått förtroendet att få arbeta i spännande och utmanande projekt? Eller lite av allt?
Det mesta jag gjort är en del i något större. Det jag kan göra är att göra min del bra, men även den delen är ju alltid beroende av skiftande omständigheter. Förutsättningarna skiljer sig alltid åt, tiden kan vara knapp, budgeten minimal, personen man intervjuar säger inget och uppdragsgivaren förväntar sig något fantastiskt men vet inte riktigt vad eller hur…
Men jag är lite stolt över att jag fick skriva lite poetiskt i ett par projekt, bland annat i en Vägverksbroschyr, men det kanske mest var tack vare min uppdragsgivare Anneli?
Jag är lite stolt över att jag var ganska djupt inblandad i Bankboken, FöreningsSparbankens (nu Swedbanks) idé (eller var det Brindfors eller kanske Acnes idé från början?)om att göra en Ikeakatalog över bankens tjänster.
Jag är lite stolt över att jag fick åka till Singapore och Ericssons CyberLab för att skriva om några projekt där.
Jag är lite stolt över att danska fönstertillverkaren Velux valde mig.
Jag är lite stolt över att vi tog ett extra varv med ett par säljare innan vi gjorde en broschyr åt Atlas Copco, att vi ansträngde oss lite extra.
Jag är också lite stolt över vad jag gjort på SeniorProffsen, hur vi arbetat och hur det gett resultat.
Faktiskt är jag lite stolt över ganska mycket, inte minst över att jag drivit mitt lilla företag i många år.
I Portfolion hittar du ett antal jobbexempel upplagda, med korta beskrivningar. Hör gärna av dig om du vill veta mer om dem. Men kom ihåg även du, det är nu som gäller, inte då. Det jag gjort tidigare, det hade sina förutsättningar, det som gäller nu är något annat. Alltid det nya.
webbredaktör copywriter Stockholm Västerås
About The Author

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.