Nya hemsidor åt SeniorProffsen och Core of Development

Home
Marknadschef
Nya hemsidor åt SeniorProffsen och Core of Development

Nya hemsidor åt SeniorProffsen och Core of Development

By There are no tags 0 comments

SeniorProffsen och Core of Development har fått nya moderna hemsidor gjorda i WordPress.

 

SeniorProffsen

SeniorProffsens gamla hemsida var gjord i Joomla, dessutom i en gammal version som inte kunde uppdateras på ett enkelt sätt. Gamla SeniorProffsen-sidan var inte responsiv och framförallt saknade den en bra struktur – den hade inga sidor för tjänsterna, och värderingarna som är SeniorProffsens ”essens”  framgick inte heller. Kort sagt, Seniorproffsens gamla hemsida var i stort behov av en uppdatering.

Viktigast i arbetet med nya hemsidan har varit strukturen, hur innehållet läggs upp och presenteras, responsiviteten, säkerheten och alla kontaktmöjligheter.

– Tanken bakom det nya upplägget är att göra det enklare för våra besökare / potentiella kunder att se vad vi erbjuder, vilka vi är och vad vi står för, säger Marie Björkholm, VD på SeniorProffsen. Kundupplevelsen inberäknar även vår hemsida, så det är viktigt att den upplevs positivt.

Hemsidan är strukturerad med ingångar både utifrån vem du är (företag, privatperson, etc) och vad du söker för tjänst (fastighetsskötsel, hushållsnära tjänster, etc). Det finns även sidor som visar vilka SeniorProffsen är och vad man står för, nyheter, kontaktsida och en FAQ-sida med de vanligaste frågorna.

Webbplatsen ska förstärka och förtydliga SeniorProffsens varumärke och tydligt visa vad som erbjuds. Det ska vara enkelt att ta kontakt, och den nya hemsidan utgör också en plattform för vidare utveckling av tjänsterna. Sidan är nu lanserad och kommer att trimmas kontinuerligt så att den laddar snabbare, och blir lättare att hitta.

 

Core of Development

Core of Development är ett mindre konsultföretag från Västerås som arbetar med kvalificerade utvecklingsprojekt i internationella företag över hela världen. Det är min kollega Christer Rispling som har Core of Development som kund. Christer bad mig göra om deras befintliga hemsida till WordPress, samtidigt som vi moderniserade och fräschade upp den.

Sagt och gjort, Core of Development har nu en ny snygg hemsida där de nu också kan promota och sälja sin nyutgivna bok. Christer har stått för designen och tillsammans har vi på kort tid producerat en ny tilltalande hemsida på engelska. Webbplatsen har flera varianter på sliders och annat som gör den kul och levande.

Jag brukar vara den som skriver texter på sidorna, men denna gång har kunden stått för texterna, jag har fungerat som designer/producent.

webbredaktör copywriter Stockholm Västerås
About The Author
Självständig copywriter / skribent med lång erfarenhet

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.